Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Vi er Fremme.

Fremme er den største forhandleren av nye og brukte ŠKODA personbiler på Sunnmøre. Vi er autorisert og sertifisert av ŠKODA for salg og verksteddrift, og selger i tillegg deler og tilbehør. Vi tilbyr finansiering, forsikring og biladministrasjon gjennom ŠKODA Financial Services, samt leasing til privatpersoner og bedrifter.

50 år med bilentusiasme

Det startet med en familiedrevet bensinstasjon på 70-tallet. Siden den gang har Fremme blitt en av Norges eldste 

ŠKODA-forhandlere, og vi er stolte over å ha vært med på å sette ŠKODA på norgeskartet. Nå er vi tre generasjoner bilelskere på huset, med bilentusiasme i alle ledd av organisasjonen. Og det er nettopp den entusiasmen vi vil at du skal bli møtt med. Ikke bare når du kjøper ny bil, men gjennom hele bilholdet.

Mye har forandret seg i løpet av våre 50 år. ŠKODA har hatt en enorm utvikling, med lansering av sin første SUV i 2017 og nylig storsatsning på elbil. Med inntoget av nye modeller og avanserte tilbehørsmuligheter, er det viktigere enn noen gang at vi forstår dine behov. Over en kopp kaffe finner vi den løsningen som passer din hverdag og lommebok best.

Gjestfri service og raus oppfølging

Selv om vi i Fremme er opptatt av å være en pådriver for utvikling, vil den personlige servicen vi har møtt kundene våre med gjennom 50 år, aldri kunne erstattes av digitale løsninger. Vi er opptatt av at du skal få mye mer enn du forventer av en bilforhandler. Med gjestfri service og raus oppfølging, hele veien.