Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

SUPERB

Bagasjeromsvolum opptil
660 liter
Pris fra kr 
559.500* 

Motor opptil
280 hk
Tillat hengervekt inntil
2.200 kg

> Praktisk familiebil, proppfull med smarte løsninger
> Mulighet for 4x4 firehjulstrekk
> Kombinerer av tidløs estetikk, sikkerhet og moderne teknologi
> Hoved- og tåkelys med LED-teknologi i alle funksjoner
> Leveres som SUPERB STYLE, SUPERB L&K og SUPERB SPORTLINE

 

Kontakt meg om SUPERB
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

SUPERB STYLE

SUPERB STASJONSVOGN STYLE
Imponerende bil med plass til hele familien
Fra kr 559.500*


I SUPERB er kvalitet standardutstyr. Hver detalj i interiøret har blitt designet for å gjøre kjøringen komfortabel. Du vil sette pris på følelsen av luksus med attraktiv dekor, setetrekk, kromdetaljer og LED-lys som omgir deg i hele kupeen. SUPERB har et stort utvalg av utstyr som skjemmer bort alle i bilen. Plassmesteren SUPERB har hele 660 liter bagasjerom! Her kan du oppleve høy komfort og mange praktiske løsninger for hele familien. Les mer om SUPERB.

SUPERB L&K

SUPERB STASJONSVOGN L&K
Vår mest eksklusive utstyrsversjon
Fra kr 652.500*


SUPERB LAURIN & KLEMENT er vår høyeste utstyrsversjon og inkluderer blant annet eksteriør- og interiørdetaljer i krom, en rekke nye komfortfunksjoner, samt avansert teknologi. Det eksklusive interiøret leveres standard med enten sort, beige eller cocnac brunt skinn. Dekorlister i sort pianolakk, samt interiørdetaljer i krom er standard. Begge setene foran er elektrisk justerbare. 

SUPERB SL

SUPERB STASJONSVOGN SPORTLINE
Komfort kombinert med sportslige kjøreegenskaper
Fra kr 652.500*


SUPERB SPORTLINE er en allsidig bil i elegant innpakning. En blank, sort grill og mørke tåkelykter kjennetegner fronten, mens interiøret kjennetegnes av karbonutseende detaljer. Sportsrattet er i perforert skinn med sølvsømmer der du kan styre funksjoner som radio, telefon og girskift, setene er trukket i en kombinasjon av sort alcantara, kunstskinn og skinn med sølvsømmer. Avansert full-LED-Matrix hovedlykter er standard på SUPERB SPORTLINE. Les mer om SUPERB SPORTLINE.

 

SUPERB utstyr

Utvalgt standardutstyr


Sikkerhetsutstyr

Adaptiv- og prediktiv cruisecontrol, full LED-Matrix hovedlys med lyktespylere og LED-kjørelys, blindsonevarsler og Lane Assist (kjørefeltassistent), Front Assist og City Safe nødbrems, Hill hold (Bakkestartsassistent), køassistent og nødassistent, multikollisjonsbrems, oppvarmede spylerdyser på frontruten, Pre-crash kollisjonsbeskyttelse, sikkerhetskarosseri med stålbjelker i sidedørene, høytsittende 3. bremselys bak og fotgjengerbeskyttelse, tretthetsvarsler.

Eksteriør og utvendig utstyr

Aerovisker foran med regnsensor, crom i grill og rundt sidevinduer, ekstra steinsprutbeskyttelse under, lakkerte støtfangere og speil, LED-skiltlys og utvidet LED-baklys med kromstripe, lysassistent med "coming and leaving home", parkeringssensor foran og bak med automatisk bremsing, RTA (Rear Traffic Alert), ryggekamera med spyler. 

Interiør og innvendig utstyr Ambient belysning (LED-belysning i dashboard og dører, 10 farger), bagasjerom med rom bak bakhjul / lasteelementer, Care Connect fjerntilgang 3 år / og Infotainment Online i 3 år, digitalt instrumentpanel, adaptiv fjernlysassistent, handsfree Bluetooth, hanskerom med lys og kjøling, innvendig speil med automatisk avblending, Kessy nøkkelfri adgang og start, multifunksjonsratt i skinn med varme og kunstskinn på gir og håndbrekk, SmartLink + 1), start/stopp automatikk med deaktivering og gjenvinning av motorbremseenergi, tonet glass i alle vinduer, trafikkskiltgjenkjenning.