Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Garantier på bilen

Det skal være trygt å kjøre og eie en ŠKODA og våre biler leveres med en omfattende garantipakke. ŠKODA kjennetegnes av kvalitet, som bidrar til lavere servicekostnader og en høy andrehåndsverdi.

 

5 års Norgesgaranti

Alle nye ŠKODA personbiler som er registrert etter 01.01.2011 og importert av Harald A. Møller AS har en Norgesgaranti som gjelder i 5 år/100.000 km, avhengig av hva som først inntreffer.

For at garantien skal være gjeldende må service, vedlikehold og reparasjoner til enhver tid utføres i henhold til ŠKODA sine fastsatte normer.

 

5 års Norgesgaranti på ŠKODA originaldeler®


Garantien gjelder i 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som først inntreffer og gjelder for deler importert av Harald A. Møller AS. Direkte slitasjedeler er unntatt fra garantien.

 

Lakkgaranti

Alle nye ŠKODA personbiler garanteres i 3 år fra leveringsdato mot skader i lakken som kan føres tilbake til feil i produksjonen. Skader som er oppstått på grunn av ytre påvirkning, faller naturlig nok utenfor garantien. Vedlikehold av lakken i henhold til bilens instruksjonsbok forutsettes.

 

Batterigaranti ladbare biler

Alle nye ladbare biler fra ŠKODA leveres fra fabrikk med 8 år/160.000 km garanti på batteripakken. ŠKODA garanterer at batteriet skal holde minst 70% kapasitet i inntil 8 år/160.000 km. Garantien forutsetter lading i henhold til bilens instruksjonsbok.

 

12 års garanti mot gjennomrusting

Alle nye biler fra ŠKODA leveres med 12 års garanti mot gjennomrusting av karosseriet. Med gjennomrusting menes her at det er oppstått hull i karosseriplatene som har utviklet seg innenfra (fra hulrom) som ikke kan forventes å bli oppdaget tidligere i forbindelse med lakkvedlikehold i henhold til anbefalinger i bilens instruksjonsbok. Skadene må ikke være forårsaket av ytre påvirkning.

 

Reklamasjonsrettigheter

Garantien begrenser ikke garantitakerens lovfestede rettigheter i henhold til norsk lov (Lov om kjøp, Lov om Forbrukerkjøp = ovenfor selger ved mangler, og heller ikke eventuelle krav i hht. Lov om produktansvar.

Direkte slitasjedeler og justeringsarbeider er unntatt fra garantien.