Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ENDELIG KAN DU PRØVEKJØRE ENYAQ IV!

Meld din interesse her.

Vi har fått 3 stk. demobiler i butikk og endelig kan du få prøvekjøre. Kunder som allerede har bestilt bilen står først i køen for prøvekjøring. Har du ikke bestilt bil - men vil gjerne prøvekjøre? Sikre deg tid ved å melde din interesse her, så tar vi kontakt.

Kontakt meg om ENYAQ iV for tilbud eller prøvekjøring.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

 

3036_fremme_enyaq-visning_2_1080x500.jpg

Det er trygt å besøke oss

Du kan være helt trygg på at vi har tatt solide grep for å redusere smittefare. Vi følger smittevernreglene og de pålegg og retningslinjer  som er gitt fra myndighetene.
Vi oppfordrer alle til å bruke munnbind. De som ikke har med eget vil få utdelt hos oss. Vi ber alle om å ha lav terskel for å utsette besøk ved dårlig form, eller mistanke om smittefare.

 

ENYAQ

Dette ER ŠKODA ENYAQ iV

Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 528* km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, og vil tilbys med 4x4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger – i kjent ŠKODA stil.

Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.