Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

4PETS PRO 2 Medium

5 stjerner i NAF-test!

Et bur som er ideelt for hunder av medium størrelse, som for eksempel SPitz, Sheltie og Border Collie. Takket være den praktiske utformingen og med en bredde på 54,5 cm passer den  i de aller fleste bagasjerom!

Hunden er trygg i sitt 4pets ProLine hundebur. Utviklet av fagfolk for fagfolk, eller rett og slett for alle som nekter å inngå kompromisser for hunden sin.

Vær sikker på å være trygg! ProLine er godkjent av TÜV, og resultatet er enestående i både kollisjonstest og i alle andre områder dekket av den svært omfattende testen. Gir sertifisert sikkerhet for deg og hunden din. Resultatet er at 4pets bur er noen av de sterkeste og tøffeste hundebur i verden.

Ingen annet bur gir både deg og hunden din så mye kvalitet i kombinasjon med et tidløst design. 4Pets hundebur har ikke bare blitt utviklet for å møte dine høye forventninger om trygg og behagelig biltur, men for å overgå dem. 4Pets hundebur er konstruert og bygget i Sveits.

4Pets hundebur setter nye standarder når det gjelder utførelse, design og egenskaper samt sikkerhet og produktetiske aspekter.

* Ta kontakt for lagerstatus