Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Besafe IZI Twist I-SIZE

Fra ca 6 mnd - 4 år

Denne rotasjons-bilbarnestolen har ikke bare bestått verdens hardeste kollisjonstest – Plus Test – men gir i tillegg avanserte nivåer for komfort og tilpasning til barnet. Den praktiske side-til-side-rotasjonen lar deg enkelt ta barnet inn i og ut av bilbarnestolen ved å rotere den mot deg, og Two-Fit Cushions™ gir ekstra komfort og stabilitet.

Best i test

 

#1: Universal Level Technology™

Alltid en optimal sittevinkel – uansett bil

BeSafe Universal Level Technology™ har en unik stol-og-base-design som lar deg alltid montere denne bilbarnestolen horisontalt, uansett hvor bratt bilens sete er. Med sin rigide konstruksjon distribueres krefter trygt til bilens gulv via støttebenet. I tillegg til denne horisontale monteringen, byr iZi Twist i-Size på fire lett tilgjengelige hvilestillinger for den beste komforten i enhver bil, til enhver tid. Se hvordan Universal Level Technology™ virker >>

#2: Dynamic Force Absorber™

Demper forsiktig som en trampoline

Med Dynamic Force Absorber™ byr iZi Twist i-Size på en ny, state-of-the-art-løsning i hodestøtten som gir optimal beskyttelse for barnets mest sårbare kroppsdeler. Den er laget av spesielt utvalgte materialer og en konstruksjon med ulike fleks-soner, som absorberer kreftene fra en sidekollisjon på en optimal måte ved å bøyes i de indre områdene, mens den forblir mer riktig i de ytre områdene. Les hvordan Dynamic Force Absorber fungerer som en trampoline >>

#3: Two-Fit Cushions™

Justerbar komfort

Med myke, og samtidig støttende materialer gir Two-Fit Cushions™ de minste barna ekstra støtte og stabilitet når de begynner å bruke denne småbarns-bilstolen. Siden den er laget av to deler, kan disse tas ut separat når barnet vokser, og lar deg tilpasse sittestillingen og internbelte-plasseringen i iZi Twist i-Size perfekt til barnet ditt.

*Ta kontakt for lagerstatus