Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Axkid Minikid

Fra ca 6mnd opp til 6år

Axkid Minikid Grå bilstolAxkid Minikid Blå bilstolAxkid Minikid svart bilstol

Den bakovervendte bilstolen Axkid Minikid, lansert i 2018, ble designet for å sikre best mulig sikkerhet og komfort for både små og store barn, og gjør at barnet ditt kan sitte bakovervendt så lenge som mulig.

Nye Axkid Minikid kommer med den innovative sidekollisjonsbeskyttelsen – ASIP (Axkid Side Impact Protection), som ble utviklet i samarbeid med et anerkjent kollisjonsinstitutt i Tyskland, og som gir best mulig beskyttelse for barnet ved en eventuell sidekollisjon. ASIP skal brukes på den siden av bilstolen som vender mot bildøren. ASIP er ikke nødvendig ved bruk av det midterste bilsetet.

Støttebenet på Axkid Minikid er blitt videreutviklet og forbedret, og kan nå trekkes ut kun med en knapp som er enklere å nå.

Stoltrekket er blitt bedre og er lettere å kle av og på, slik at man også har større mulighet for å vaske det. Nakkestøtten er tykkere og mer behagelig for å gi barnet optimal komfort når det sover. Den unike funksjonen med nakkestøtte og internsele, som justeres automatisk etter barnets høyde og størrelse når du strammer beltet, eksisterer fortsatt med en tydeligere nakkestøttebrems.

De selvstrammende underforankringsselene gjør monteringen enkel, siden bilstolen vippes på plass. De fem lenestillingene på fremsiden åpner for optimal vinkel for barnet ditt, avhengig av alder og lengde. Blir det behov for enda større vinkel, er vår helningskile et godt tillegg.

Axkid Minikid er godkjent for 0-25 kg (ca. 125 cm, 6 år) og har fått utmerkede anmeldelser av flere uavhengige testinstitutter. Bilstolen er plussgodkjent opp til 25 kg, har fått utmerkelsen "Bra Val" av Folksam, "Bästa prisvärde" av Bäst-i-test.se og er Rollover-godkjent av VCA.

Axkid Minikid kommer alltid med en svart babypute for å gi bedre støtte til de aller minste barna. Axkid Minikid, 0-25 kg, erstatter ikke babystolen. Vi anbefaler alltid å begynne med babystolen fordi denne er best tilpasset de aller minste. Når barnet har vokst ut av babystolen, er Axkid Minikid et godt valg til barnet ditt slik at det kan sitte bakovervendt lenge.

* Prisen er en kampanjepris. Kampanjen varer så lenge lageret rekker