Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye KODIAQ RS

Nye KODIAQ RS er inspirert av motorsport - hjertet slår litt fortere allerede idet du låser den opp. Nå kan du oppfylle dine motorsport- drømmer - KODIAQ RS forvandler alle gjøremål til en særdeles dynamisk kjøreopplevelse. Til tross for en 2.0 TSI turboladet motor på hele 240 hk er KODIAQ RS en fornuftig og trygg SUV med 4x4 firehjulstrekk og plass til hele familien.

KODIAQs sportslige gener og dynamiske personlighet fremheves av en rekke funksjoner i RS-versjonen. Designelementer som egne støtfangere i RS-design og sorte eksteriørelementer som grill, aluminiumsfelger, speilkapper og takrails gjør KODIAQ RS til et imponerende syn på veien. Hovedlyktene er ikke bare visuelt attraktive, men også teknisk avanserte. LED og state-of-the-art Matrixteknologi er standard. Dette gir gode ytelser og høy energieffektivitet.

Dette er virkelig en elegant råtass. Opplev turboladet familieliv i nye KODIAQ RS - prøvekjør nå.

 

Leasingkampanje

Lease ny ŠKODA KODIAQ innen 1. juni så spanderer vi:

> Serviceavtale 3 år
> 1.99%** rente
> Beskyttelsespakke (gummimatter, skvettlapper og bagasjeromsmatte)
> Vinterhjul (verdi kr 26.990)

Tilbudene gjelder t.o.m 31.05.2022. Gjelder leasing 36 mnd/45.000 km. ** Eff. rente 4,55 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 170.816. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i ŠKODA Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,49%, som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 4,65%). Både kampanje- og produktrente er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden.


Nye ŠKODA KODIAQ RS
2,0 TSI 245 hk 4x4 7-trinns DSG
fra kr 784.000*

 

Kontakt meg om nye KODIAQ RS
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

Anbefalte pakker - KODIAQ RS 

Barnepakke
kr 3.800
Dørkantbeskyttelse, søppelkasse og mekaniske solgardiner bak
Phonebox
kr 3.400
Trådløs lading av mobiltelefon
3. seterad
kr 25.500
Gir deg 7 seter
Area View
kr 5.000
360 parkeringskamera
Canton sound system
kr 5.400
12 høyttalere (inkl. Subwoofer) og 625 W forsterker

 

KODIAQ RS

Du ser med det samme at den nye KODIAQ RS har masse krefter. Unike detaljer som sportslige støtfangere, detaljer i høyglanset sort, robuste eksosrør og 20” Sagitarius lettmetallfelger røper at dette er en råtass. Den nye KODIAQ RS er en solid kombinasjon av kraft og fart en elegant råtass. Den gir deg følelse av trygghet, samtidig som den byr på spenstige ytelser.

 

KODIAQ RS interior

Dekorative interiørelementer som blant annet kromdetaljer, ventilasjonsgitter i sort, samt interiørlister i karbon understreker de sportslige ambisjonene til nye KODIAQ RS. De røde sømmene i kunstskinnet som dekker øvre del av instrumentpanelet, matcher sømmene i seter, armlene foran, girspakmansjett og dørtrekk.


KODIAQ RS interior

Nye KODIAQ RS har sportsseter foran med perforerte alcantara/skinn/kunstskinn setetrekk, samt multifunksjonsratt og girkule i skinn. De røde kontrastsømmene og RS-logoen er unike detaljer på denne modellen. Det sportslige interiøret rundes av med sportspedaler i rustfritt stål der gummiriller hindrer at skoene glir.