Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye KODIAQ

Prøvekjør turkjempen i oppgradert versjon! Med mulighet for 4x4 firehjulstrekk og med høy bakkeklaring er KODIAQ den perfekte bilen for eventyr utenfor allfarvei.

Nye KODIAQ er verdt å prøve! En 4,7 meter lang tøff SUV med inntil 7 seter og den nyeste teknologien. Offroad-modus, bakkebremsassistent og høy bakkeklaring sørger for gode kjøreopplevelser. I KODIAQ er det plass til alle, og med fleksibel andre seterad kan du tilpasse bilen til hva som passer deg og din familie aller best. 


Nye ŠKODA KODIAQ Style
2,0 TDI 200hk 4x4 7-trinns DSG (aut)
fra kr 649.800*
inkludert i prisen: metallic lakk, Transportpakke (Tilhengerfeste, sensorstyrt elektrisk bakluke, holder for nettbrett (Isofix foran på SportLine og RS) og innvendig speil med USB , Vinterpakke FL (parkeringsvarmer, setevarme bak, delingsnett, oppvarmet frontrute og 3- sone Climatronic), vinterhjul, Serviceavtale 3 år/45.000 km, Fremmepakken (skvettlapper, gummimatter og bagasjeromsmatte)

 

Kontakt meg om nye KODIAQ
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

KODIAQ interior

ŠKODA er kjent for å gi passasjerene rikelig plass. Det gjelder også i den nye KODIAQ. Andre seterad kan flyttes 18 cm forover og bakover, slik at kupéen blir mer fleksibel. Setene kan deles i forholdet 60:40, og vinkelen på hver seterygg kan reguleres separat med 40:20:40.

 

KODIAQ

Jobb, familie eller fritid? Med KODIAQ trenger du ikke å velge. KODIAQ er den første bilen fra ŠKODA med syv seter. Med denne løsningen får du et bagasjeromsvolum på 270 liter. Volumet økes til 630 liter ved å legge ned den tredje seteraden. Med fem seter har bilen et grunnleggende bagasjeromsvolum på 720 liter, og øker til 2.065 liter når baksetene legges ned.