Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

KODIAQ RS

Skreddersydd for dynamisk kjøring og med komfort av ypperste klasse. Uansett hvor du er på vei, vil den nye KODIAQ RS ta deg dit - raskt.

KODIAQ RS er vår kraftigste SUV, familiens sportsbil og er fylt med sportslige eksteriørfunksjoner som viser bilens dynamiske personlighet. Detaljer som RS-merker, store eksoshaler i krom og unike 20” felger i polert antrasitt farge er detaljer du kun finner på KODIAQ RS.

 

KODIAQ RS interior

I KODIAQ RS kombineres sport med luksus. Sportseter i sort alcantara og skinn med røde sømmer er standard, med brodert RS logo i seteryggen. Carbon look dekorlister i instrumentpanelet og sort taktrekk er med på å understreke det sportslige inntrykket.

 

KODIAQ RS side

De store kodiak-bjørnene i Alaske er både kraftige og raske. Det samme gjelder KODIAQ RS - du ser den har kraft så det holder. Unike detaljer røper at den er en råtass. Med en distinkt støtfanger lakkert i bilens farge og grill, speilkapper, vinduslister og dekorelementer i sort høyglans skiller KODIAQ RS seg markant fra sine søsken. KODIAQ RS leveres med oppgraderte bremser og røde bremsekalipere.

 

SKODA_KODIAQ-RS_3.jpg

Kjernen til KODIAQ RS sitt sportslige DNA ligger i en momentsterk 2-liters twin-turbo dieselmotor på 240 hk. Denne imponerende effekten gir et maksimalt dreiemoment på hele 500 Nm. For full kontroll av kreftene leveres KODIAQ RS med 4x4 firehjulstrekk, progressiv styring og et særdeles sofistikert understell - Dynamic Chassis Control.

 

Drivstofforbruk og CO2-utslipp i henhold til WLTP-normen er estimert til 6,3 l/100km og 165g/km, kan variere med valgt utstyr.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.