Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ENYAQ COUPÉ IV ER PÅ VEI


ŠKODA ENYAQ iV har blitt en suksess og nå lanseres en ny karosserivariant av den populære elektriske SUV-en med verdenspremiere 31. januar 2022.

Prototypen ble prøvekjørt av medier, blant andre Elbil24, tidlig i september. Elegante linjer og en Cw-verdi på bare 0,247, gjør ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV enda mer effektiv: Rekkevidden er på mer enn 535 km* (WLTP). Den er rommelig for en familie på fem, med 570 liter bagasjeplass og tilbys med både bakhjuls- og firehjulsdrift. 

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV kommer i 2022.
Send inn skjemaet nedenfor så holder vi deg oppdatert!

Jeg ønsker å bli kontaktet når denne bilen kommer for salg.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 


3494_MB_hk_enyaq_coupe_900_2.jpg


To batterier, tre drivlinjer – og firehjulstrekk
ŠKODA tilbyr to batteristørrelser og tre drivlinjer til ENYAQ COUPÉ iV.


ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV 60 har et litium-ion-batteri med 58 kWh nettokapasitet. Den elektriske motoren leverer 132 kW (180 hk), og driver bakhjulene.
ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV 80 er også bakhjulsdrevet med en motoreffekt på 150 kW (204 hk). Batteripakken med 77 kWh nettoenergi gir en rekkevidde på mer enn 535 km – den lengste i hele modellfamilien.

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV 80x har det største batteriet og samme bakre elmotor, men her gir en ekstra elektrisk motor på 80 kW (109 hk) firehjulsdrift. Systemeffekten er på 195 kW (265 hk).

3494_MB_hk_enyaq_coupe_900_1.jpg

Svøpende linjer og panoramatak er standard
Nye ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV har et enda mer emosjonelt design enn SUV-utgaven. Taket, med panoramasoltak som standard, faller i en svøpende linje fra B-stolpen og bakover. Lenden er 4 653 mm og høyden er 1 617 mm – fire mm lenger og én mm høyere enn ENYAQ iV.

3494_MB_hk_enyaq_coupe_900_4.jpg

Innvendig gir innovative «Design Selections» klare valg, og estetikken er inspirert av moderne boligmiljøer. Bærekraftige materialer blir benyttet, for eksempel er setetrekkene i «Lodge Selection» en kombinasjon av ull og polyester, der hvert sete inneholder 318 PET-flasker.

På samme måte som ŠKODA ENYAQ iV, har også ENYAQ COUPÉ iV en 13-tommer touchscreen som senter i infotainmentsystemet, og mulighet for avansert head-up display med AR-funksjonalitet