Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

MED RESPEKT FOR SITUASJONEN

Publisert 13.mars 2020

...men vi er her for deg!

En stor andel av befolkningen på Sunnmøre sitter nå i hjemmekarantene, eller må holde seg hjemme som følge av stengte skoler, barnehager eller arbeidsplasser. Samtidig må vi på Fremme. gjøre det vi kan for at at hverdagen til vbåre kunder ikke skal stoppe helt opp. Vi følger situasjonen tett, og følger alle råd fra myndigheter og Ålesund Kommune, samt vår importør og fabrikk. Som følge av dette har vi også nå nedsatt bemanning. 

Vi oppforder alle våre kunder til å ta kontakt med oss på telefon (70 17 61 40) om dere er usikre på hvordan dere skal gjennomføre avtalte verkstedtimer, eller om dere ønsker å bestille time. Vi strekker oss så langt som vi kan for å bidra til at dette skal passe inn i din nye, men midlertidige hverdag.

Vi oppdaterer fortløpende, men her er også noen alternativer du har:

Ønsker du pristilbud eller prøvekjøring?

Ønsker du å bygge en bil, så kan du enkelt gjøre det hjemmefra med vår nye bilkonfigurator. Der kan du også sende henvendelse om både pristilbud på den aktuelle bilen, og bestille prøvekjøring. Valgene kommer opp etter at du har bygget din bil.

Bilkonfigurator

 

Bestill verkstedtjenester digitalt 

Bilhold er en digital tjeneste enten du eier, bruker eller leier bil. Du finner alt om bilen din på ett sted og kan bestille våre verkstedtjenester som service, EU-kontroll, hjulskift, dekkhotell med mer. Tjenesten er smart og kan fortelle deg når bilen din trenger service og hva som bør gjøres på verkstedet.

Bestill verkstedtjenester digitalt

 

 

Øvrige tiltak som nå er iverkstatt (13.03.2020)

  • Vi har desinfiserende middel tilgjengelig i alle soner på våre anlegg, tilgjengelig både for kunder og våre medarbeidere.
  • Vi har iverksatt økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, mm.)
  • Ansatte som kan være utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte, møter ikke på jobb.
  • Vi ber alle våre kunder om å ha lav terskel for å avlyse eller utsette besøk på våre anlegg ved dårlig form, eller mistanke om smittefare. Vi er selvsagt fleksible med endring av tidspunkter for serviceavtaler, utleveringer og annet.
  • Vi håndhilser ikke, og unngår all kroppskontakt i våre anlegg.
  • Vi har ingen fellesmåltider eller kantinedrift i denne perioden, for å unngå den smitterisikoen dette kan innebære.
  • Videre oppfordrer vi alle våre kunder til å sette seg godt inn i Folkehelseinsittuttets anbefalinger i møte med koronaviruset: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

Info fra Skoda Norge