Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ALT-I-ETT - NYE ŠKODA KAROQ

Den nye ŠKODA KAROQ har et uttrykksfullt utseende som understrekes av markante hovedlykter og tåkelykter plassert på høyde med grillen. Toppversjonen har LED-hovedlykter med LED-kjørelys, AFS-lys (Adaptive Frontlight System) og LED-tåkelys.

Den nye ŠKODA KAROQ har et høyt sikkerhetsnivå takket være en rekke teknologiske løsninger og systemer. Stivt karosseri, smarte deformasjonssoner, opptil ni kollisjonsputer, ABS-bremser, antiskrensregulering og mange andre systemer er blitt en selvfølge for denne typen biler, og den nye KAROQ er intet unntak.

I tillegg leveres bilen med en rekke avanserte assistentsystemer som beskytter fotgjengere, holder sikker avstand til bilen foran, holder bilen i kjørefeltet, hjelper deg å trygt bytte kjørefelt, hjelper deg å parkere, og forbereder deg og passasjerene dine hvis det er fare for kollisjon. ​

Nye ŠKODA KAROQ har god plass til både passasjerer og bagasje. Komfortable seter og materialer av høy kvalitet bidrar til behagelige kjøreturer. Bilen har til tross for sitt romslige interiør likevel kompakte utvendige mål som gjør den enkel å manøvrere og parkere.