Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ENYAQ iV PÅ PLASS!

Publisert 19.mars 2021

Salgsleder Jan-Arild Johansen kan stolt vise fram årets store bilnyhet ENYAQ iV som nå står i utstilling i våre lokaler i Fremmerholen!

Enyaq i utstilling

ENYAQ iV har allerede vært ŠKODA sitt prestisjeprosjekt gjennom flere år, med konseptbilen Vision iV som ga mange hakeslepp da den først ble avbildet. Med et helt nytt designuttrykk både inn- og utvendig er dette elbilen svært mange nordmenn har ventet på, forteller Johansen entusiastisk.

ENYAQ iV har allerede slått alle salgsrekorder her på huset, og det før bilen i hele tatt har blitt prøvekjørt. Med svært god rekkevidde, og innvendig plass som lar selv familier på fem kose seg på langtur uten de store bekymringene. Bagasjeommet rommer hele 585 liter, og på taket kan du laste opptil 75kg. I et romslig baksete er det plass til de største bakovervendte stolene, uten at foreldrene i framsetet må sitte med knærne i haka. Her har også barna hele tre strømuttak, solgardiner og egne lommer for smarttelefoner og nettbrett. Holder for nettbrett er her også, for sikkerhetens skyld! 

Baksete ENyaq

Er du glad i varme så kommer bilen med alt av oppvarming som standard! Oppvarmede seter foran og bak, varme i ratt og frontrute, parkvarmer med app-styring, varmepumpe, oppvarmede spylerdyser og varme i speil.

Utstyrsnivået forøvrig er høyt allerede på standardutgaven, og du kan i tillegg selvfølgelig spesifisere bilen etter egne ønsker! Se liste over standardutstyr lengre ned i saken. 

I disse dager ruller bilene ut fra fabrikken med adresse Ålesund, og den første bilen ankom vårt lokale tidligere denne uken. Allerede i uke 11 vil den første bilen rulle på Sunnmørske veier, og om kort tid vil vi også kunne tilby prøvekjøring til våre kunder. 

Bagsjerom Enyaq

Kontakt oss angående ENYAQ iV

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.