Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi er FREMME.

Publisert 20.januar 2020

I midten av Desember 2019 skiftet vi navn, og mange spør seg kanskje hvorfor?

Bensinstasjonen som ble Nardo Bilservice i 1971

Gjennom 49 år har vi vært på en reise. Det startet som en bensinstasjon på Nardo i Trondheim i 1971, og navnet Nardo Bilservice var da et passende og beskrivende navn. 15 år senere flyttet Nardo Bilservice til Vestnes, for deretter å ende opp i Fremmerholen i 1991 som Skoda-forhandler.

Nå er vi Fremme. etter en 48 år lang reise som Nardo Bilservice, og etter en grundig og profesjonell prosess er vi kjempefornøyde med resultatet. Vi ville ha et godt norsk navn med gode vibber, som skilte oss ut og gjorde oss klare for fremtiden. Fremme er beskrivende for den følelsen vi vil at våre kunder skal ha når de besøker eller kontakter oss. Vi vil at de skal være trygge, føle seg trygge når bilen er hos våre mekanikere. For selv om vi alle liker reisen, er det ingenting som slår det å være trygt fremme.

Bildekor 

NAVNEKRØLL

«Vi er Fremme» står det nå på skjortebrystene til alle ansatte i Fremmerholen. Navneendringen tvang seg frem fordi vi siden 2011 har operert i samme distrikt som konsernet Nardo Bil (Volvo) og i en grenseløs digital verden. Det ble rett og slett for mye krøll.

– Det var ikke lett for folk å skille mellom Nardo Bilservice og Nardo Bil her i distriktet. Det klarte heller ikke Google, forteller Inge Bjermeland (daglig leder) om navneskiftet som ble gjort kjent i en felles pressemelding 6.desember med Ålesund Bil, Nardo som fikk samme navn som konsernet.

VEIEN TIL DET NYE NAVNET

For å finne det nye navnet ville vi være sikker på at det var et navn som kunne følge oss i ny 50 år. Vi ville tenke nytt, samtidig som vi ville ha et navnt som var beskrivende for hva vi er og hva vi verdsetter. Gjennom denne prosessen valgte vi å inkludere ELLE mELLE, som har vært en enestående samarbeidspartner på veien. Vi holder til i Fremmerholen, og det vi setter høyest av alt er at kunden skal komme trygt og komfortabelt frem.  Vi er Fremme.

 

FAKTA OM FREMME AS (TIDLIGERE NARDO BILSERVICE):

  • Etablert i 1971 i Nardoveien 6, Trondheim av Ingvald og Åse Bjermeland.
  • Etablerte datterselskapet Nardo Bil i 1983.
  • Selger seg ut av Nardo Bil i 1985 og flytter hjem.
  • Blir Skoda-forhandler i 1990.
  • På plass i Fremmerholden i 1991.
  • Endrer navn fra Nardo Bilservice AS til Fremme AS 6.desember.
  • Årlig omsetning er ca. 100 millioner, 400 nye og brukte biler, 13 ansatte.
  • I tillegg til salg av nye og brukte Skoda, er Fremme As sertifisert merkeverksted for Skoda.