Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

TRYGT FREMME MED 4x4

Publisert 14.februar 2020

Visste du at halvparten av alle bilene som ble solgt i Norge i 2019 var firehjulstrekk? 

Været, som vi alle liker å snakke om, er vanskeligere å spå enn noen gang. Men at de fleste av oss må ta bilen fatt for å komme oss til jobb, skole, barnehage og ukens andre gjøremål er ikke til å komme utenom. Med de varierende forholdene vi da opplever her på Sunnmøre, er det kanskje ikke så rart at biler med 4x4 er i kraftig vekst.

I 2019 ble det registrert i overkant av 142.000 personbiler i Norge, og av disse var 49,4% med firehjulstrekk (70.293 biler)*. Det igjen er en kraftig økning fra året før, og det er lite som tyder på at denne trenden skal snu. Her på Fremme. var hele 81% av de leverte nybilene firehjulstrekk. Det er vi veldig godt fornøyde med. Vi ser at det er disse bilene som taper seg minst i verdi, og som gir kundene den beste og tryggeste reisen mellom A og B.

Octavia vinter

Vi kommer altså å fortsette å slå et slag for firehjulstrekken i 2020. Octavia, Karoq, Superb og Kodiaq leveres alle med kraftige motorer, og selvsagt 4x4. Med kampanjen vi har på disse betaler du heller nesten ingenting i tillegg for å få nettopp dette. 

Med vårt velprøvde firehjulstrekk-system, fjernstyrt parkvarmer inkludert i prisen, og biler med svært god plass, er vi sikre på at vi leverer opplevelsen av trygghet, komfort og praktiske løsninger til en svært gunstig pris. 

For når alt kommer til alt, så er det det vi bryr oss mest om her på Fremme.; at våre familier (les: kunder) koser seg på tur, og gleder seg til å være Fremme.

 

 

 * Alle tall er hentet fra Opplysningsrådet for Veitrafikken